Nike Cortez Kopen

Discussion in 'Omega Watches' started by herfeng, Oct 17, 2018.

 1. herfeng

  herfeng

  TKF Newbie
  Joined:
  Oct 17, 2018
  Points:
  2
  Posts:
  1
  Likes:
  0
  [​IMG]

  Je kunt het ophalen www.apparentshoe.com

  Het landgoed van Forrest Gump moet een van de beste fictieve fortuinen in de filmgeschiedenis zijn. Apple-investeringen, sponsorschappen voor tafeltennis, oh en een schoeisel gaan hand in hand met Reeks Nike Cortez die voorstander is van de Nike Cortez. Dit vertaalde zich feitelijk in het echte leven, zoals de Cortez terugkeert in drie originele premium incarnaties, waarvan er twee waarvan je onthoud dat ze prominent aanwezig zijn in de Oscar-winnende film. Elk van het Cortez-trio trekt een leren bovenwerk aan terwijl de vintage tong terugkeert om het blootgestelde schuim van voor de leeftijd te tonen. 43 jaar na het veranderen van de sport van het eeuwig draaien, ziet de Cortez er net zo goed uit als ooit.

  De Nike Cortez Kopen is ongetwijfeld een van de meest kale modellen van Nike's retro-modellen, geboren tijdens de eerste golf van innovatie van Bill Bowerman en Phil Knight toen ze uit hun Onitsuka Tiger-lidmaatschap kwamen. De sneaker heeft genoten van een lange levensduur, ondersteund door grote schermverschijningen, met Forrest Gump, die overduidelijk een paar reproduceert en George Costanza die op de reguliere rockt. De nieuwste retro-behandeling gaat verder dan het standaardtarief, met het Nike Cortez Classic OG-leder gaat voor het fijne leder in plaats van het nylon bovenwerk.

  Een van de gemakkelijk te identificeren klassieke hardlopers uit het pre-Air Max-tijdperk van Nike Cortez Bestellen is hierboven afgebeeld in een drietal nieuwe colorways die de eerste paren vertegenwoordigen die sinds begin deze zomer zijn uitgebracht. De Nike Cortez Classic is meestal nooit te ver weg van een nieuwe druppel, en de volgende set probeert de essentie te vangen van de originele lederen paren uit 1972. Paren in zwart met witte accenten of, marine met wit en oranje, of grijs met wit plus een rode middenzoolstreep roepen beelden op van de allereerste set Swooshed-lopers van vier decennia geleden, en hoewel de tussenzool van het laatste paar meer crèmekleurig is dan echt wit, missen deze de typische openlijke vergeuring typisch naar de Nike Sportswear VNTG-serie.

  Het lijkt erop dat de Nike Cortez meedoet met de "Disco" retros van Nike Cortez Heren Goedkoop. Als je het hebt gemist, hebben we al een "Disco Ball" -set gezien, waaronder de Air Max 1 en Nike Dunk Sky Hi en een "Night Track" -duo van Nike Air Max 1s. De Cortez onder hen is een beetje meer abstract in haar verwijzing naar het thema, maar we zouden zeggen dat er nog steeds een beetje een jaren '70-sfeer in zit.

  De sneakers van Forrest Gump hebben er nog nooit zo uitgezien. De voortdurende wedergeboorte van 2013 voor dit klassieke silhouet zal vervolgens de vorm aannemen van de Nike Cortez Dames Lage Prijs (That's "Natural Motion"). Die build bevat een stelletje 3M flash die via de tong in de schoenen is geglipt en een aantal stukjes tape rond de omtrek. Het goede nieuws is dat ze hier in de VS op grote schaal worden uitgebracht - Extra Butter zal ze bijvoorbeeld morgen 5 december in petto hebben.